Print Εκτύπωση

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα, ανακοινώσεις και ειδικές προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Απαιτείται μόνο η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.
16
Μαϊ 16

Προσφορά Προϊόντων για Ξενοδοχεία

 Προσφορά Προϊόντων για Ξενοδοχεία 2016
 
 
Δειτε στο WEB
 
 
[
 
 

Προϊόντα και λύσεις που αφορούν τον χώρο των ξενοδοχείων

 
 
Αντιολισθητικά προϊόντα σκαλοπατιών
 

Αντιολισθητικά προϊόντα
σκαλοπατιών

 
Για την ασφαλή κίνηση των πελατών και του προσωπικού προτεινουμε δυο σειρές προϊόντων, πρακτικών, ανθεκτικών και καλαίσθητων, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας, σύμφωνα και με τις σχετικές συστάσεις διεθνών φορέων και του τεχνικού ασφαλείας της επιχείρησής σας.

Α. Αντιολισθητικά ελαστικά προφίλ σκαλοπατιών από ειδική ποιότητα ελαστικού EPDM για μαρμάρινες ή ξύλινες σκάλες σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.
Β. Αντιολισθητικές αυτοκόλλητες ταινίες υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα προσιτής τιμής σε διάφορους τύπους, χρωματισμούς και διαστάσεις για εσωτερικές ή εξωτερικές εφαρμογές.
 
Περισσότερα
Εξοπλισμός χώρων στάθμευσης
 

Εξοπλισμός
χώρων    
στάθμευσης

 

Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τον εξοπλισμό των χώρων στάθμευσης, για την προστασία των οχημάτων και των πεζών. Υπάρχουν προϊόντα κατάλληλα για εσωτερική ή εξωτερική χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

- Ελαστικά Προστασίας Γωνιών, 

- Ελαστικές Ράμπες Πεζοδρομίου,

- Ελαστικά Σαμαράκια Οδών,

- Ελαστικά Προστασίας Τοίχων,

- Ελαστικά Ακινητοποίησης Τροχών

 
Περισσότερα
Προφίλ (λάστιχα) Ψυκτικών Θαλάμων & Κλιβάνων
 

Προφίλ (λάστιχα) Ψυκτικών Θαλάμων & Κλιβάνων

 

Για να είστε σύμφωνοι με τους κανονισμούς της υγιεινής σε ότι αφορά τα λάστιχα όλων των ψυγείων, mini bar, επαγγελματικών ψυγείων και καταψυκτών.

Σας δίνεται ταυτόχρονα η άριστη ευκαιρία εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και η προστασία των μοτέρ απο την επίπονη διαρκή χρήση.
 

Καλύπτουμε με μια πλήρη γκάμα ειδικών προφίλ, εξαιρετικής ποιότητας, όλα τα ψυγεία που διατίθενται στη ελληνική αγορά και κατασκευάζουμε κατα παραγγελία σε οποιαδήποτε διάσταση μας παραγγείλετε, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 
Περισσότερα
 
 
Τάπες και λοιπά εξαρτήματα
Διαθέτουμε οτιδήποτε αφορά το λάστιχο, καουτσούκ, PVC προσφέροντας μια μεγάλη ποικοιλία υλικών όπως
 
Αντικραδασμικές βάσεις air condition, Ελαστικά δάπεδα, Πλαστικές τάπες, σωλήνες, Αφρώδη μονωτικά υλικά κ.α.
 
Επισκευθείτε το  www.benos.com.gr
 
 


Τα τελευταία 50 χρόνια η εταιρία μας, σχεδιάζει, παράγει και εμπορεύεται κάθε είδους προϊόντα βιομηχανικού ελαστικού.
Σήμερα στηριγμένη σε σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, αποτελεσματικές μεθοδολογίες σχεδίασης και εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά άριστων προϊόντων βιομηχανικού ελαστικού σε προφίλ και εξαρτήματα καθώς και υπηρεσιών.

 
 
Νίκος Μπένος & Σια ΟΕ
Xαλκοκονδύλη 54
Aθήνα, 104 32
Τηλ: 210 523 2556
Facebook Twitter Google+
 
 
Αυτό το μήνυμα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί "μη ζητηθείσα εμπορική επικοινωνία (spam)" γιατί περιέχει το όνομα και τα όλα στοιχεία του αποστολέα βάσει του Άρθρου 7 της Οδηγίας 2000/31/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 8ης Ιουνίου 2000.
Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνεται στο μέλλον παρόμοια emails πατήστε UNSUBSCRIBE, παρακάτω